18 February 2008

Hilang

Ada kebenaran di sini setelah lama tak menulis.

Teman-teman, sesungguhnya, kawan hilang kata-kata, sehingga sampai saat ini kawan bingung untuk tulis apa.

Tuhan, aku pohon diberi kekuatan itu...

7 comments:

Nashrex said...

haa. kan da tulis tu.. tuhan dah bantu laa tu. hahak

ak_0143 said...

hahaha... btol2... kam dah tulis tu... kira ok lah tuh!

cadangan - g bertapa `cari idea! hehe

chii said...

erk..wat neh..blur eh

Anonymous said...

"Sesungguhnya ilham datang dari DIA, jika tidak dizinkan, makan takkan terbitlah ilham. Walaubagaimanapun, kita digalakkan untuk berjalan, melihat dan mentafsir..kerana bumi tuhan ni luas, nescaya akan timbul ilham menerusi matamu itu"
petikan ayat dari MAJID MAJIDEE (pengarah filem terkenal dr IRAN)

iklas,
Sokmogitu

HLiza said...

Cuba senaraikan apa sebab dan musababnya boleh hilang idea nak menulis..he he tu idea gak tu.

Kurt Kuden said...

nash, hahah btul tu.. pandai ko

ak, hahah asik gi bertapa jalan2.. bile nak study ni? haha

chii, haha agak blur la skang ni haha

sokmogitu(iknow whu u r heheh), thnxx a lot! bermakna ayat mung..

kak hliza, hahaha.. betul gak tu! hehe

Jie said...

kuden,

sebab masih dlm mood bercuti tu, tiada perkataan sesuai utk digambarkan..gitulah...