31 August 2008

Breakfast di G16-B

Jam 6 pagi, Dikky sudah di luar rumah dan kawan,

BARU BANGUN!!!!!!!!!!

Semuanya belum siap. SATU BENDA PUN TAK MULA LAGI.

Dan, mujur tak semua datang tepat pada waktunya haha. Saat penyediaan makanan, N.K dan Geetha datang. Anua seperti kebiasaan betapa hebatnya di dapur memasak, sementara N.K bergaya dengan gorengannya. Pong pun datang dengan wajah 'saya baru bangun dan masih mengantuk'-nya. Gana dan Kartee menyusul keluar dari bilik masing-masing. Dan akhinya datang juga, Anep yang masih bingung dengan misteri kehilangan kertas kira-kira penelitian kami.


Setelah semua dah bersedia, mari kita saksikan apa yang dimangsakan kali ini.

Samosa Ayam SS2 persembahan NK

Choc Volcano Pancake (dengan Moo Ice-cream) yang sedap

Ini kami, the breakfast club!

Seperti biasa kalau bangun awal-awal pagi macam ini dan sarapan bersungguh-sungguh mesti ada sebab.

Iaitu,

Dating dengan jejentik. (Penelitianku belum selesai. owh tidak)

6 comments:

.:wink:. said...

aih..

smayang subuh? hehe..

Kurt Kuden said...

smayang tapi lewat.. tah la camane tah bukan main kunci jam tapi tak sedaaaaa isk isk isk

NKxvii said...

nx time aku nak chicken stick egg banjo!xmau pancake dah!!

Kurt Kuden said...

haha ok ok! kite akan pelbagaikan lagi menu kite di masa2 akan dtg hiks

ak_0143 said...

huhu
sungguh kejam itu jentik2...
dah la ajak kowang dating..
tapi tak blnja bekfast???
sungguh kejam itu jentik2...

btw, makanan itu nampak sedap. lebeh2 lagi kul 630 ptg di bulan pose ni...
adeh....

Kurt Kuden said...

ak_0143, haah jgn kawan ngan jentik2 die jahat.. n mknn tu mana nampak sedap, dia mmg betul2 sedap pun hahahahah