16 August 2008

kredit

Syukur pada Allah dengan setiap peluang dan kesempatan yang dipinjamkan.

Anda memang menakjubkan. Sungguh tak tipu. Kalau kawan dibenarkan menangis, tentu kawan menangis terharu dengan sokongan anda. Tapi malangnya, kenapa harus menangis kan? Nama pun party, makanya mestilah kita semua kena gembira-gembira sahaja. Dan akhirnya kita berjaya untuk itu (untuk gembira-gembira)! Tapi, maafkan kami, kalau ada kurang di sana sini.

Maafkan kami juga buat yang tiada kesempatan bersama gara-gara tarikh yang kami pilih. Mungkin kalau cukup semua 'kita-kita' ni, tentu meriahnya jenis macam lain pula kan. Insya-Allah, kita tunggu untuk hari itu pula.

Oh ya, jangan pernah sesekali serik untuk buat macam ni lagi!

Ha ha kita memang suka party ha ha

5 comments:

ak_0143 said...

ohoho
parti bueh dah habes ek???
huhuhu

g3rm said...

kurt!! bestnye party!! sori la x dpt g.. ko pun faham kan.. dahlah aku yg beriya2 suruh ko buat party.. sedih2..

next time buat la lagi weh!! rumah terbuka raya dan deepavali ke.. hehehe.. siap ade persembahan tarian skali tau!! keh keh

Kurt Kuden said...

ak0143 haha besh gile weh main bueh.. siot ko haha

kerp tu la. wpun heppi smlm, tp still la rs tak best sbb kite tau tak komplit lagi tetamu smlm.. takpe2. insya-allah ada rezeki ada pluang, kite wat lagi

NKxvii said...

woooohoooo mmg sukses swimming pool jek xdek

Kurt Kuden said...

NK the coleslaw-sandwich queen.. haha tu laa.. kite patut ada swimming pool.. baru complete kan.. tapi aku suka fooooooooooooooooooooooddddd kitaa!!! bestttt