04 June 2011

compartment

Kawan dapat tajuk 'Compartment syndrome' untuk presentation wajib dalam Jabatan Sakit Tulang ni. Technically, tajuknya very obvious, jelas dan senang nak cari source, TETAPI homaigod kawan sakit jantung lah nak present. Rasa macam nak tercabut soket jantung memikirkan hari-hari yang bakal menjelang tiba.

Seriously ai tell yu, kawan tak boleh nak gambarkan dengan perkataan betapa scary-nya nak present di sini (setelah melihat nasib kawan-kawan yang sudah present)

macam kau berdiri tengah-tengah stadium sultan ismail nasharuddin shah tu, lepas tu satu stadium rejam kau dengan batu bata cangkul gergaji etc etc sampai kau lunyai dan tak mampu berdiri lagi..

homaigod homaigod homaigod banyaknya kupu-kupu dalam perut ai

2 comments:

emma...bukan nama sebenar said...

br0 kuden...scary gila ke keje kat hosp mesia tuh?siyesli tkt nk blk kije lagi2 bila lepasan ind0nesia..mcm org pndg seblah mata jek

Kurt Kuden said...

:) takpe.. kuatkan smgt n prepare for the worst.. first few months tu yg xbest tp lame2 ok kooott