01 March 2006

Smiley Baru! Berani Mencuba?!

-------Nami------------------
("+,)
[Gambar aku korek idung
pastu aku jentik kat kau]

Sender:
Nami
+6281809******

Message centre:
+62818445009

Sent:
28-Feb-2006
18:25:04


Guling-guling aku gelak bila baca mesej di atas. Sebenarnya, aku yang buat kerek dengan dia dulu. Pastu, dia balas balik ngan mesej tu. Hayun punya member! Har! Har! Har!

Korang jangan salah faham, bukan ke'super-poyo'an Nazmi yang aku nak highlight *walaupun itu benarr.. hehe.. padan muka ko, aku dah umum dalam internet* kat sini, tapi aku berminat dengan icon 'korek idung' tu. Tak pernah dalam sepanjang aku bersama dengan Sistem Pesanan Ringkas (SMS), aku terjumpe 'smiley' se'sengal' tu.

Aku dah terbayang-bayang kat pale otak aku, kalau-kalau Yahoo Messengger ke.. Tag board aku ni ke.. ade 'smiley icon' tu.. *lebih-lebih lagi ada animated icon..*

Kalau korang rasa nak balas ke'kerek'an member korang, apa kata cube try test guna 'smiley' tu.. Lagi satu, kelebihan 'smiley' ni ialah ia amat praktikal di bulan Ramadhan al-Mubarak sebab boleh jadi pengganti diri untuk korek idung di siang hari..*kalau tak faham, sila cek dalam buku fardhu ain, bab perkara-perkara yang membatalkan puasa..* Hehehe...

Selamat Cube Try Test!

4 comments:

tOTiN said...

akukan..
dah pusingkan kpala sana sini
masih tak dapat bayangkan lagi sign korek idong tu..
-imaginasi aku lemah sungguh-

ni mesti dari nazmi yang kat bandung tu kan?
yang baek ngan ida tu kan?

kuden said...

a'ah.. nami tu aa.. ko pegi bandung ari tu kan.. mesti ko dh knal die.. hehe..

xpe.. cube lagi totin.. kalau rase tak dapat bygkn.. cube try test dekat henset ko.. hehe

tOTiN said...

aduh.. kenapala rakan rakan anda tak suke komen2 kat sini.. segan lak.. asek aku je nyemak..

*sbnarnye tak segan pon*

kuden said...

tu la pasal, totin. dah macam-macam aku wat supaya ade org respon@kasi komen.. alih-alih muke same je..*hehe.. naseb baik ko ade, kalo tak, aku cakap sorang2 je kat sini..*

xper.. aku tak patah smgt.. aku akan cube lagi.. biar seluruh dunia nk kasi komen... isk.. isk.. isk.. KOmen la Weh!!!!!!!!!!!!

hehe.. desperate blogger..