07 July 2006

Misteri Kuden::Lagu Kenangan Terindah (Samsons)

Pernah dengar nama band Indonesia yang bernama Samsons? Kalau korang-korang yang belajar di Indon atau ada kaum kerabat yang belaja kat Indon pastu memperkenalkan lagu Samsons ni dekat korang, mesti korang kenal sapa Samsons. Kalau sape-sape yang belum pernah dengar lagu-lagu Samsons, pandai-pandai aa korang cari sendiri dalam internet ni. Sebab kawan haram tak reti camne nak upload lagu Samsons dalam ni pastu korang sume boleh menikmatinya tanpa sebarang halangan. Korang usaha lah sendiri.

Kawan minat gak dengan Samsons, sebab lagu dia sedap, ringan, biasa-biasa walaupun ala-ala Simple Plan dan yang terbaru macam Click Five sket yang mana kawan kurang gemar mana *pengakuan ikhlas*. Time memula malatops dulu, kawan terkhayal lah jugak melayan. Tapi skang dah boleh kontrol. Alaa.. adatlah, lagu-lagu best mase mule-mule dengar memang layannnn.. sedapnye tak terkata, tapi lepas lame-lame mule lah perasaan nikmat dengar tu luntur di mamah dek waktu. Lepas tu, kita pun dah tak rase 'hi' bile dengar. Kite pun stop dengar.. tapi bile kite bercuti dari dengar lepas dua tiga tahun, then kite dengar balik. Mase tu, kita akan rasa best balik. Terimbau segala kenangan manis di sebalik lagu tu. Layan jiwang, layan perasaan.. semua ada..

Kawan dah stat merapu benda yang lari dari topik. Sebenarnya, bukan pasal tu kawan nak diskas kat sini. Berbalik pada tajuk entry kawan kali ni, kawan nak cite siket tentang satu penemuan terbaru yang telah dibongkarkan oleh pengkaji-pengkaji musik Indonesia. Bahawasanya, di sebalik keindahan lagu Kenangan Terindah, ia mempunyai rahsia yang tersendiri. Rahsia yang telah mengungkap maksud sebenar lagu tersebut. Rahsia yang mungkin mengejutkan ramai pihak termasuk kawan sendiri sebab kawan sudah terkejut beruk mak yeh bila membaca lawan web dari Gemintang ni. Kawan rasa kalau beruk mak yeh senusantara tengok pun, belum tentu terkejut macam kawan. Kawan rasa nak bunuh diri dan nak bunuh jugak orang yang bagi link ni dekat kawan, sape lagi kalau bukan Wildcard a.k.a Arip. Sial ko! Menurut sumber dari website tersebut, kalau lagu Beat It, Micheal Jackson kite dengar terbalik adalah sebuah lagu pemujaan Iblis. Tetapi, bagaimana dengan Kenangah Terindah? Korang saksikanlah sendiri kebenaran sebenar lagu Kenangan Terindah. Adakah seindah melodinya dan setulus senikata nya.. Dengar, rasakan dan hayatilah seadanya di Gemintang::Let The Music Take Control. Biarlah rahsia...

5 comments:

neeziee said...

hahaha..ampess tul.terkena aku.

KudeN said...

huhuhu.. rilek a weh

jie said...

jahatttttnya...adehhhh...tipah tertipu tertipu tipah...erk..aku bkn tipah..joyah kot...erkk..bukan...siapa aku?
cissss....

KudeN said...

haha.. takkan sampai cam tu skali efek dia.. sampai rosal minda ko jie..

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Lipitor and tremors obtain patent services Free nude girls teens porn Visalia california new homes milf cheaters Silicone vibrators Internet phone usb voip Pointe pilates Positive effects of sport Men dress boot Patent law legislation