31 August 2006

Hari 20

Hari 20
Tarikh::29 Ogos 2006 (Selasa)

Kawan buek apo aa ari ni? Muahaha!! Harraaammmmmm.. Petang tu, kaki bangku kawan ni rasa gatal lak nak sepak bola sebab dah lama tak sepak. So, misi petang ni tak buek apo2 la jawabnyo sebab kawan nak membangkukan kaki katenye..

Cuma tadi, kawan terpandang dalam peta Jakal, di mana lokasi sebenar Pogung Wrekso. Kawan dah dapat kenal pasti, tapi tak tahu bila nak explore. Soalnya exam dah sekitar sudut (direct translate dari around the corner.. katenye..). Banyak lagi tak ditelaah. Kalau tak telaah pelajaran macamana nak dapat keputusan yang berwarna warni (translate dari flying colours result katenye..). Muahaha! Lu all jangan bimbang, so far, kawan punya misi tak pernah menyusahkan hidup kawan. Kawan enjoy ada misi ni. OkeYh!?

Kawan gubra gak sebenarnya, sebab tinggal seploh (10) hari sajor lagi. Kalau bulan pose, ni dah kire 10 malam terakhir. Muahaha!

notakaki::kek kawin siti RM12ribu? Alaa.. kawan tak heran aa.. Kawan setakat nak dinner 12ribu tu hari-hari kawan belanja.. 12ribu rupiah katenye*hiks*

7 comments:

chii said...

12 ribu rupiah bp inggit ye..
bleh la kuden banjer chii..hak hak

go go..lagi 10.
adakah cahaya terang bakal menerangi hari2 mendtg..miahaha

KudeN said...

12 ribu rupiah tak sampai RM6 aa.. stakat banje 12ribu rupiah, skang pun bole.. Asalkan chii dtg Jogja

Cahay Terang mesti menyinar!

chii said...

owh..ingtkan byk mn la sgt...
erm..nk ke jogja? namo la..kalo kuden banjer 12 ribu mesia..ok gak..hakhak

/* sambil melayan lagu cahaya terang..lalalala

KudeN said...

12 ribu mesia???? Chii ingat mentang2 name kuden stat urup K, chii ingat kuden kaye cam datuk K ke? Sobb sobb..

chii said...

alamek..
yerla..dtg jejauh nk banjer 12 ribu rupiah je..
kalo 12 juta rupiah plak,,bape eyh..ishk..sure kat sana kuden antara org kaya gak kan..

KudeN said...

org kaye? kalau kaye takkan kuden nak pindah kost chii.. sbb tak mampu aa kuden cari kost lagik murah.. muahaha!

chii said...

mn nak tau..
erm..tinggal bp hr jer..segala keputusan bakal mengubah idup di masa depan...
erk!