04 December 2006

I am old enough to kick people's ass

rapattaKak Alya cakap, kawan dah boleh ambik lesen lori. Wuhu!!

Akhirnya kawan dah masuk ke "Legal World"!!

Yes, I am 21!!

Seperti biasa, untuk semua yang wish + hadiah via oral, S.M.S, blogspot, friendster, cards, kawan ucapkan jutaan terima kasih.

Dan untuk semua kawan nak kasi W.U.H.U untuk korang..

Terimalah,

"WUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHUUUUUUUU!!!!"


i am 21 n i feel younger n younger n younger like newborn.

Wishlist::
1-Tidak ada lagi block yang kawan kena repeat.
2-Kawan tak sempat fikir lagi. Nanti kawan royak

notakaki::Tahniah untuk batch kawan yang berjaya mengukir nama batch 2005 di persada futsal Malaysia di Jogjakarta.
Cowok-Tempat ke-2
Cewek-Tempat ke-2 dan 3

2 comments:

NaSh said...

tahniah je..
ko ada dlm team futsal tu x?

KudeN said...

takdek aa,, aku grupi!! haha