21 March 2007

The Last Episode

Tak habis lagi ke? Kalau korang semua dah bosan dengan benda alah 6 Things You Don't Know About Me ni, kawan sepuluh kali lagi bosan tau. Hik hik Bosan-bosan pun berjela-jela sekali tulis. Orang lain satu rahsia satu perenggan, kawan punya satu entry satu rahsia. Dasar gila blogging. Hiks

Okay.. okay.. sekarang kita dah di episode terakhir. Dan, sekarang dengan rasminya kawan umumkan rahsia ke-6 kawan yang korang tak tau-tau (macamlah korang heran sangat pun kan? Hiks) ialah

Kepak-kepak kepung-kepung kepak-kepak kepung-kepung..

Apa kejadah bunyi kompang kat atas tu?

Rahsia ke-6 - Kawan dah mungkir janji rahsia ke-1 kawan. Hiks.. tak sampai seminggu pun. 3 hari selepas kejadian kawan dah pergi balik Parsley tu. Haha

Lucu tak? Lucu kan? Haha

Maka tamatlah sudah season 1 6 Things You Don't Know About Me. Kalau ada permintaan orang ramai lagi, nanti kawan buat season 2. Lagi gempak lagi over-rated lagi maximun exposure. Haha.

Ok lah. Kawan nak pergi Skills Lab.

Chaw Babeh!!




















.....................................................................................







Buzz!






Aik ade lagi? Korang bengang ke?


Ye la, ye la kawan gurau sajor. Hiks.

Maka dengan seriusnya, buat kak Kujie, buat Chii dan buat semua-semua lah..

Rahsia ke-6 - Kawan rindu family kawan selepas 8 bulan tak jumpa. Rindu yang berat

Daaa!

6 comments:

chii said...

alalala....windu family eh..lama gak tu bulan...xper la kan.org kata pengorbanan seorg anak pd family dem cita²..ehehe

KudeN said...

hehe.. thxx chii.. tu la motivasi kuden tuk tak hom6. hiks.. tua2 pun nk hom6 ka? haha

chii said...

tu arr..seb baik x pernah alami hom6 cam gurl lelain...
adeih..sampai mak tepon soh balik..baru balik :p

kujie said...

aalaaaa...comeinya dia..cute jer smbil gesel2 ckp rindu..hehehehe:p

penat la men game tag mengetag nie...ada 2 tag lum jawap nie...wa'aaaa...udah ler kebizian terlampau

KudeN said...

chii, tu kronik da tuuu.. ahakss.. kuden tanak hom6 la kalo camtu. ahaks

kak kujie, wink wink.. hehe.. kalau kak kujie nak tau, kak kujie punye tag la tag pertama saye buat. ahaks.. ade org tag sblm ni, tapi tak buat2.. pasni kena buat tag chii pulak. arghh

kujie said...

owh...ye ke....sonoknya...penuh penghargaan tu...dan akan ada yg seterusnya...jgn risau! hak...hak