22 March 2007

Pesan Untuk Chii

Hai everybody.

Wait.. wait.. Sebelum kawan cakap dengan korang, kawan nak cakap something personal kat Chii kejap eh.. Pleaseeeeeeeeee....

Chii,

Kawan dah adopt menatang kat site tu tapi tatau kenapa tak kuar-kuar html code dia. Penat kawan pikiq punya pikiq nak pilih menatang apa, kaler apa, taruk nama apa, sekali tak kuar dia punya code. Depress tau Chii. Nanti kawan dah jumpa komputer yang ok, yang boleh pakai tak macam komputer kampus yang macam tak ikhlas saje nak bagi servis ni, kawan adopt menatang sekali lagik. Hiks.
Bong bong Jamaica, wassalam.


Yang benar,
kurt kuden in da house

Hiks.. Matilah ko kata something personal, padahal satu dunia pun dah tahu. Hiks

Okeyyh. Mari kita bersembang beramai-ramai pulak. Ecop, kita nak sembang apa? Aiseh.. dah lupa ah. Tadik ingat, sekarang kawan dah tak ingat. Kalau kawan dah ingat kawan tulis lagik. Hiks.

Da-daaa semua

5 comments:

kujie said...

muahahaha...kakjie nk menyemak gak kt personal msg nie....nk gitau..tu tandanya kuden tak layak nk bela pet...:p tak cukup kasih sayang nk bagi nnt..mati kebulur pets tu dok bagi fast food ajork..

lariiiiilllahhh...nnt kena kejo dgn kerbou

KudeN said...

ooo.. tengok la nanti saye bela zirafah, ternganga kak kujie. ahaks

chii said...

err...waa..kuden sgt suwet ar wat msg camtu khas utk chii *bluishing*..eheh...terlambat masuk sini plak..taper..kalo lambat skalipun..chii pun ada probs cam kuden gak memula ;)

KudeN said...

chii.. biasak aa.. kuden punye blog sape saje pun yg join.. chii ngan kak kujie je.. hehe.. msti aa kuden appreciate gile2 korang.. ;-)

chii said...

alalala..mana kamu tau..yg lain tu sumer silent reader arr..kitorang 2 ni je yg ske mengomen..ngeeee ^_^