26 September 2007

Teruja

Apa lagi yang mengujakan kawan buat masa sekarang, melainkan petang-petang pergi
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
bazar ramadhan yang syok

tunggu orang azan, kemudian...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
buka pose ramai-ramai dengan family (haha sorry, tak jumpa gambar famly berbuka)

dan mula mengganas macam...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
balik-balik kawan pun da kurus macam ni

Ni tak, hari-hari pun Andalas (murah, enak.. bergizi lho). Tak tahu sampai bila kawan tahan.

Takpe-takpe, ada 11 hari lagi (6 Oktober) untuk menjejak kaki ke Tanah Melayu dan menikmati semua itu. Sabar...

Reason #2 Balik Raya!!

Kalau anda perasan pada entry ini, sebenarnya ada kekhilafan di situ. Sebenarnya kawan terpaksa dan bertanggungjawab untuk hapus hadis yang tertulis. Kalau nak tahu mengapa, mungkin anda boleh klik ini atau terus klik ini.

Maaf zahir dan batin dan, Selamat Berbuka.

notakaki::tengah fikir lauk apa nak cedok kat Andalas petang ni.

8 comments:

Lily.Lulu. said...

makan lek lok ..
jangan ganas2

salam ramadhan
:)

Vernon Kedit-Jolly said...

That hadith is one that Sufis pay importance to. It's a disputed hadith, not a wrong hadith.

Sufis have always been attacked by conservative scholars.

It's a matter of opinion and to some extent, religious politics.

mad.redo1 said...

woah! balik raya kurt? chantekkk...

Kurt Kuden said...

lily.lulu, salam ramdahan.. dun wori takan ganas hehe

mr manager, ntah la.. saya sebenarnya amik jalan selamat. sebab saya tak belajar benda2 ni (except ms secondary school, ada amik quran dan sunnah.. tp ingt tak ingat pasal basic ilmu hadis) better sy tak ulas la.. tp i respect ur opinion.. hmmm

mat redo, msti blk.. sbb last year da tak balik haha

Jie said...

kuden...Andalas tu satu taman perumahan top kat Klang...:P


slmt blk raya la ye...jgn men bunga api..bunga raya tak pe

Kurt Kuden said...

kak kujie.. andalas tu nasi padang la kak kuji .. haha tak topp punn haha

kak kujie ni tak leh kire.. kang die yg main mercun.. hehe

joey said...

wow...apa makanan yang best kat andalas ni...

selalu org indon suka makan apa time berbuka....

Kurt Kuden said...

makanan best.. nasi padang la.. haha
sambal die best..
tapi ari2 mkn
leh kene hemorrhoid hahah

org sini makan nasi cam kita kat msia.. hehe