01 November 2007

The Uncrowned King


Sebelum Jimi Hendrix wujud lagi, dah ada yang lebih dulu main gitar pakai gigi dan goreng dari belakang. The Tielman Brothers, sebuah band yang dikatakan menjadi pengaruh kebangkitan The Beatles, sebenarnya terdiri dari 4 orang Indonesia yang menetap di Belanda. Memperkenalkan indo-rock dan pernah diidolakan oleh anggota The Beatles sendiri. Malah, kawan tak ralat kalau The Beatles yang jadi opening act untuk Tielman Brothers. Haha!

Malangnya, di tanah air sendiri, tak semua kenal dan sedar mereka lebih dari orang-orang di Belanda. Hmmm...

notakaki::Kerp... kawan nak main macam tu.. Urgghhhh!!!

5 comments:

panjang langkah said...

ada juga ya indo rock...

kerp the drummer said...

fuh..finally..

kurt..have some faith k..

by continuous practice,mesti boleh menjadi dewa in no time!

so rajin2 lah kan diri!hehe

zalaza = our third home, sebab happy puppy dh jadi our second home..hahahaha

Kurt Kuden said...

panjang langkah, msti la ada.. haha.. dorg lagi best.. siap mula dgn lagu2 dari Timor lagi.. fuh

kerp.. hahaha.. third home? owhhhh berdebarrrrrrrrrrrrrrr... haha

david santos said...

My friend, Please!

Send an email to the Brazil embassj your country and repor the injustice that the brazilian courts are making with this girl
Release on Flavia’s accident and status of the process.

The resignation is to stop the evolution. (David Santos in times without end)

Thank you

Kurt Kuden said...

Spam? errr... kalau spam tak suke.. kalau betull, sorryyy ...