23 April 2008

Kurik Kundi

Photobucket

Bertuah sungguh kawan dikelilingi mereka yang dikurnia Tuhan kemampuan berkreativiti pada tingkat tinggi.

Baru-baru ini, ada dua insan daripada sekian mereka yang tak kalah bijaksana. Bersaksikan hari-hari yang sempit dengan waktu dan peluang, perang emosi luar dan dalam, serta fizikal yang kurang mesra alam, maka terciptalah persembahan kareografi Kurik Kundi yang cukup indah di malam Sabtu lalu.

photocredit:: © Shen Yew Studio

6 comments:

corneamelayu said...

cun blog mu ni...mu guna templete layout ape ni?..hehe..kemas la blog mu...x mcm blog aku...tu yg aku nak tukar template blog aku...hmmm..byk nak kena blaja ni...hehe

ak_0143 said...

teringat lagu siti nurhaliza la plak.. huhuhu

Kurt Kuden said...

corneamelayu, aku pakai free template yg kite leh dpt dari internet ni je.. mungkin mu kene krgkan stuffs kat side bar tu... tapi overall, ur blog ok jee.. yg ptg content tu.. goodluck!

ak_0143, mmg lagu siti pun. Dorang pakai lagu siti la.. eh silap, dato siti hehe

Jie said...

kakjie dah balik ni .......kuden!

huhuhu..mendera pengomen ni kalo kena letak word verification..huhuhuh

Kurt Kuden said...

haha! yeay!! kak kujie dah balik!! haha saje letak mende tu sbb dua tiga ari ni banyak spams.. hehe yeay! yeay! kak kujie balik!! yeay! yeay! hahaha

ayenaucyuk said...

yg berdiri di tengah2 itu siapakah?? jas kah?? (tak tau nk buat ekspresi ape) hehe..saje2 ingin tau..(kepoh sbenanye dgn nada control)