21 September 2008

i.love.u wendy

Tunggu. Nanti kawan cerita dari Magelang. Roadtrip yang sangat euphoria. Tunggu.

Malam itu, penat pun tak hilang lagi, kami pilih Wendy's untuk berbuka. Kalau ada yang nak tahu, inilah restoran makanan segera paling kawan suka. Wendy's.


Tetapi kali ini, kami mencuba sesuatu yang baru di sana.

Analisis data penelitian!

3 comments:

mad redo1 said...

rasa2nya kat mesia ada gok wendy's suatu ketika dahulu... mungkinkah ianya telah mengalami nasib yang sama seperti grandy's, white castle, carl's jr, etc... kotak memori ini sudah berkarat...

ak_0143 said...

wah variety gakek fast food kat sana...

weh, kalo aku g sana, ko leh support aku tak???
hahhaa

Kurt Kuden said...

abg mad, ade rasenye kat KL. ari tu ade saing oyak. tp kalu KL tu mcm impossible balik kg nok makang kan.. duk trg pun mcm dok g je mcd ke kfc haha

ak0143, datang aa.. aku ALU ALUKAN. Tp support tu aku serahkan ke pong hahaha