14 December 2008

Nak 1000 daya

Photobucket

Iya, iya kawan tahu. Bahasa melayu yang bercambur-baur tatabahasa dan perbendaharaan kata Terengganu. Macamana nak baca?

Macamana sekalipun, kawan tak nak betulkan dan terjemahkan.

Itulah dia Zawiah Harun, Puan. Ma kesayangan kawan. Teman-teman, hari ini pada usia 60 tahun, dia berjaya memperbudak Yahoo Messenger! dengan 'daya' beliau sendiri.

Ma, betapa aku ingin bersemangat sepertimu~

5 comments:

ak_0143 said...

hahaha
giler la..

makcik!!!
u rowk!!!

neway.. anak makcik kongkang...

Amer Yusof said...

ma mung lagi terer dari aku kalu bowok keter, ye dok kuden?

ma mung ada g party tupperware lagi dok pd usia 60 thn ni? hahaha

tp ma mung memang roxx la...aku smpi lening dok ajo mok aku type sms. stakat ni aku hny berjaya mengajor mok aku tekang butang channel astro. hahaha

Kurt Kuden said...

A.K, aha tak heran pownn.. tak rase pape pown tak rase pape pown. ntah2 makcik zawiah pn tak paham kongkang tu ape..

Amer, haha tak sure aa tp kalau compare ngan aku, ma aku mmg super duper lagi good driver hahaha.. n owhh aku ingt lagi busy for tupperware tuuu hahahaha Ma aku masih trabe2 lagi dgn remote astro.. Baba aku tgh leading skang bile bab2 astro hahaha YOb, bile nk dtg umoh lagi =)

cik_mimie said...

hehe...
terer ma....
kursus brape hari 2 ym..

Kurt Kuden said...

yeah mimi, ma kursus lame tu..
byk kuden tulis manual kat tepi komputer
kena maroh doksoh cerita aa haha