07 February 2009

Kara-Oo-Kay

Bosan lah ujian dah habis. Jom pergi mana-mana. Maka kami pun sampai ke sini,


Muzium??


Pameran peradaban Mesir???


Piramid Giza???


Binjai Rendah????

................................
..................................................
........................................................
......................................................................



Anda salah, kami tak ke muzium atau mana-mana pameran peradaban Mesir, tetapi kami ke sini,

Yeah! Kami ke Happy Puppy pada happy hour. Sedap sungguh pergi waktu-waktu sangap sementara tunggu hari nak belajar skills lab. Tetapikan, Nasi Sapi Belado dia sedap sungguh. Tak tahulah, sebab kawan yang sedang lapar atau memang benda itu sedap. Sedap weh! Sedap gila! Dah la suara sedap. Oppss!!

15 comments:

zie said...

meh nok royak..mane ade binjai rendah keda peseng g2...haha..maaf le,ambe membeso kat marang gok..huahuahua....tp ni bukan under estimate err..sungguh..xdok keda g2 ooo...maroh plok aji adi..oppsss..xpe la,keda kat tempat deme study ade doh tu,pah ni deme la plok establish keda g2 kat binjai rendah.....hehehehe..jgn maroh deh,gura je..huahuahua

zie_kura2sakura said...

x maksudkan pong nape hok royak td tuh..saje je menyonteng2 page org..gunekan ruang yg disediakan dengan sepatutnye..haha.jgn maroh deh..bakal doktor xleh maroh2..kne baik2 je..hehehe

Kurt Kuden said...

Zie, haha! owos.. mesti la takdok kat binjai rendoh.. aku kan orang binjai rendohh.. mesti la aku tau hahahaa

zie_kura2sakura said...

hahaha....ade org kate hidup tanpa enjoy mcm NO LIFE..ye ke??..cite cket nape wok ade kat binjai rendoh..g binjai rendoh lalu ikut bukit kor bleh dok?buleh kang?setu rase mcm g lalu kok tu..

Kurt Kuden said...

hmmm... tu aku dok stuju.. hidup tanpa enjoy dok semestinya NO LIFE, sbb atas kite la macamanan cara kite enjoy kan life kita ini.. masing2 ada cara masing2.. n nape aku ada kat binjai rendoh? aku mmg orang asal binjai rendoh laa haha.. mok org sana. ayoh org sana. skoloh dekat bukit sawa. ari gelerang, gi pasor binjai. lening mayang jumaat kat sejid baru tu.. mmg orang binjai.. tu la aku wat ble ade dinung.. n lalu bukit kor, bile nok gi marang je.. kalu dok gi, dok lalu la..

zie_kura2sakura said...

mmg pon..terdengor kwn kate,"aku xnak la duk sane(Sabah) sbb sane xde life"..pdhal die bdk kg gok..mcm x sdar diri je bdk tu.meluat rase dgr..sori la ye,ambe "home person"...huhu..oowh..dulu ayh sedara ngajo skoloh bkit sawa..lening ye ngajo skoloh lain plok..tp koloh rendoh je..k..bubye..

Kurt Kuden said...

biasa la.. mungkin die puas duk kg.. sebab tu die nk benda lain.. dakpela, yg penting orang tu hepi. n dok perlulah kite nk judge org tu sekadar dari satu ayat tu je ;)

zie_kura2sakura said...

betul..betul..betul..kalo dh lame kenal and kita tau die mcmane, ape yg die buat pun kita buat xtau je..itu yg terbaik dr melayan and fikir pasal die..x dpt faedah mende2 pon..(^_^)..lagu tompi tu mcm best je..nape x kenal pon sblum ni?member2 pun xdok yg tau..erm?*muke blur*huhu

Kurt Kuden said...

tompi femes kat sini.. hehe.. dia byk lagu best.. tp lebih kepada jazz+r&b+pop sket.. kalau ada masa, cari la lagu2 die.. msti suke :)

g3rm said...

cenggini la g happy pup x ajak!

Kurt Kuden said...

haha boys day out

zie_kura2sakura said...

insyaAllah..i'll try..tp sbnonye,sblum tanye td, buat doh study cket2 pasal tompi tu..hehehe..doktor bedah plastik upenye..g buke official website die..mcm best je lagu die.die pnh wak show kat mesia,tp xpnoh dgr la plok..

ade abg sepupu yg duk rhu dua kate, "org yg sgt2 teliti adalah org yg tetap nok tahu walaupun doh tahu"..gitu ke?..ye ke?hhmm? *blur2 + pening2 lalat*..lalala

Kurt Kuden said...

hmm gitu eh.. btol kot.. bg aku, sekali org teliti tgk satu benda tu samalah dengan tiga kali orang tak teliti tgk benda tu

zie_kura2sakura said...

g2 la kot..hmm..tahniah sbb berjaya menjawab soklan2 yg merapu2 dgn sabo nye..hehehe.."cube try test gok" bleh di cube..haha..thanks kerana melayan..:)..anda sungguh sabo..

Kurt Kuden said...

haha isk isk