04 February 2009

Ting tong

Lampung

Tak silap kawan, sebelum 12 Februari, semua penelitian harus sudah siap dijilid dan diserahkan. Masih ada beberapa lagi yang perlu diselesaikan sebelum semuanya siap, salah satunya ialah menyerahkan pembetulan kepada ketiga-tiga doktor dan tunggu jawapan daripada mereka. Dua daripadanya telah selamat diserahkan, cuma menunggu respon sahaja, tetapi doktor yang ketiga ini sempat pula pergi ke Lampung. Tengah-tengah kawan gelabah nak siap cepat-cepat ini, makin berliku pula jalannya. Cepatlah balik doktor....

Cuaca

Kawan tak tahu siapa bersekongkol dengan siapa. Cuaca dengan malas atau memang kawan secara fitrahnya malas. Tetapi dua tiga hari ini, hujan turun tak kira siang malam dah. Sampai tengok katil pun macam bernafsu gila. Jangan tidur, jangan tidur, ada ujian hari Jumaat ini!

204

Masih lagi tentang ujian dan ujian kali ini tentang International Health and Emerging Infectious Diseases. Seperti biasa, persediaan untuk ujian adalah membaca semua lecture notes dari minggu satu sampai minggu terakhir. Salah satunya kuliah Dr Rizka - Clinical and Manifestation of Tropical Diseases yang mempunyai dua ratus empat (204) slides.

204???

Katil, i love u

7 comments:

g3rm said...

hahaha. aku x bace lagi doc rizka nye lecture notes. mak nak high tech, baca lecture notes sahajork. x mampu nak baca slide show. hahaha.

horror syeh. tebal gila. bile nak start je, ckp kt diri sendiri, "take five jap lah. nak perlukan tenaga yg byk ni utk bace". dan cycle itu berulang dan ulang dan ulang. hahaha

alif-mikail said...

hoh! ngeri.. lebih ngeri dari puaka niyang rapik la koi rasa..lalalalalala

Kurt Kuden said...

kerp.. haha betul kerp.. bende tu memerlukan tenaga dan keazaman yg tinggi. dah la byk gile maklumat dlm tu.. msti byk soalan tu haha.. mmg kene gi KONA slalu la ni hahahah

alif.. tu la pasal. penat dah baca ayat pendinding.. tak jugak dpt ngelak

BudAk hijAu said...

cadar ijau!i like... ngeee~

Kurt Kuden said...

hehe hijau bukan peberet kaler aku, tp taktau knape, byk pulak brg2 kaler ijo dgn aku ni haha

BudAk hijAu said...

hah...bg aku jew lah...kikikiki..

Kurt Kuden said...

haha.. takde cadar lah aku.. nnti nak gi jalan2 da takde slipar da nak pakai..