19 March 2009

Summer

Jogja tengah panas sekarang. Suhu yang tinggi tak kira pagi petang siang malam. Tahu-tahu saja summer dah datang kan, elok sangat sekarang tengah cuti sementara tunggu masuk spital. Seminggu pun seminggu lah, janji cuti. Summer-summer macam ini elok gi beach, suntanning ke.. surfing ke.. main volleyball ke.. Cilakak, rasa macam dalam High School Musical pulak kawan.

Yeah Cuti! Joli oh joli yukk!!!!

Jom jom jom jom jom


13 comments:

jojo said...

ish ish.. masa nak balik.. nangis air mata buaya.. sampai2 jak terus joli....

ikut suker dia jer.. jogja tepi pantai ker ?

Kurt Kuden said...

kite kena la positif kan.. takleh la berfikiran negatif slalu gagagaga

jojo said...

zeallloouuusssss... nak ikut

miSz.haNie said...

joli manjang.. :P

Kurt Kuden said...

jojo, come come

cikhanie.. awak ponn.. wat puding tu pas2 la yee

zie_kura2sakura said...

kalu zie ade cuti lg seminggu,x dok la rajin balik awal2..duk umoh pon best...

Kurt Kuden said...

zie, nok wat gane.. ni pun baru tau masuk spital ditunda sampai 30hbln.. sampai ari kamis mareng baru staff oyak tunda.. hehe.. nok balik tibe2 pun dok dang gok.. so duk sini je la

jojo said...

wah... cuti sakan...

miSz.haNie said...

skrg buat apam balik..
mau ka?
hahahaha XD

Kurt Kuden said...

jojo, cuti sakan? cuti perabih duit ade aa

misz hanie, mau mau mau

jojo said...

ish ish ishhhh... kalau tak productive lepas nie.. tak tau ler....

Kurt Kuden said...

hhaha rasa macam tak produktif

jojo said...

tak per.. rasa jer kan... bukan btul pun...

kalau btul...??? ngap jer lah lagi jagung bakar tue.. :-D