07 June 2009

Daulat Tuanku!

.. sempena Keputeraan YDP Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin.











Ini salah satu lagi perkara biasa yang akan berlaku setiap kali selepas ada acara berkumpul-kumpul anak Malaysia di Jogjakarta, iya kami melacur dengan kamera (camwhoring). Sudah hampir empat tahun kawan di Jogja dan pengulangan subjek di setiap foto-foto di blog ini adalah suatu hal yang wajar. Jadi jangan bosan sekarang, masih ada dua tahun lagi untuk lihat pemandangan-pemandangan yang sama.

6 comments:

Kak Jie said...

perenggan last tu mcm tuju kt kak jie je...hehehe

tak pe.... dah bertahun2 ikuti blog ni..sudah semestinya akan lihat muka2 yg serupa...


mungkin kalau dia org balik M'sia kak jie boleh cam


p/s - m'sia musim cuti sekolah....blog ditinggalkan bersawang

chii said...

erm..lama gak x lepak sini..

err...kuden pun udah berubah wajah...cm nmpak chubby sket..
senang ati eh :p

ak_0143 said...

jangan bosan sekarang???
abes bila mau aku bosan?
BILA???


*tatau komen pe sbenarnya... tuh yang merepek!* =p

Kurt Kuden said...

kak kujie. wahaha.. mmg pun, sebab tu kalau kakkujie baca perenggan tu, kak kujie kene baca dalam nada funny2 sket.. wahahahaa camane nada funny2 tu?

chii. ni sorang lagi org lame di sini wahaha chubby sket??? salah tuuuuu.. chubbyy banyaakk laaa wahaha

kamal, suke ati ko la merepek ape pun haha nnt aku layan, org kata aku encourage ko lak

chii said...

org lama?? adeih..x menarek bunyi nye tu..:p

nmpak ketara..myb coz kuden tade rambut kot..kalo ada..sure tade nampak sgt..ok arr..still comey lgik ^_^

Kurt Kuden said...

wahahahaa rasanye rambut ada ke takde ke mmg betol2 gemuk la chii *sambil tengok perut sndiri*