21 February 2006

What a wonderful day.. :-)

Yo! Hari ni Wisuda UGM?!!? Ga' ngerti apa itu WISUDA??! Buat lho lho yang pengen benarrr tahu apa itu wisuda.. Wisuda ialah konvokesyen universitas-universitas di Indonesia raya.. (jangan tanye aku, 'wisuda' tu bahasa ape!)

So, tanpa melengah-lengahkan masa.. Aku nak congrats untuk semua yag sedang menikmati saat-saat bersejarah hari ini.. Especially to all MALAYSIAn@International Programme of UGM (1st bacth produk program internasional ni.. kalau yang regular, dah ramai dahhh sebelum ni..) n oso, very very very special congratulatn to my F31 Big Bro'ss, Sara ( U roxx man!! siap dapat anugerah dekan lagi ni.. respek x?!!) n Siva. Sukses kalian hari ini ibarat enzyme untuk sukses kami di masa depan. Eh.. Echeeeeeeeeeewaaahh!!

Congrxx 'gain!!~

Hari ni 21 February kan? Lupe aakk.. ari ni besday Nani(@UGM) ngan Nizam(@UnPad).. So semoga dengan berkebetulannye korang di beranak dengan Wisuda.. aku harap semoga korang pun mesti Wisuda on time.. Insya-Allah.. Aminnnnnnnnnn.. Aku pun ingat nk dedicate lagu aa untuk korang.. Iaitu nyanyian Rabbani dan pernah difofularkan oleh Mawi, terimalah Pergi Tak Kembali!!.. Aiseyy... Apsal rase cam tak kena jeee lagu ni dengan besday?!! Krukk... Krukk... Krukk.. (sambil garu kepala..)

6 comments:

tOTiN said...

Aku baru nak buat entry wisuda, ko dah wat dulu.. hehek2.. Mmg ontime btul ko nieh..

Lagu ko bagi tu cam tak kene langsung je kuden..jauh bebeno lari!

kuden said...

takpe totin.. wat la pasal wisuda (aku reply komen ko ni dah lame gile.. mood wisuda pun dh takde..).. ko kan antara cikgu blog aku gak.. her her her.. so, ko punye pasal.. tak kesah aa..!!

tOTiN said...

arini beday azra.. ko tak wat plak entry special wish kat die...

tOTiN said...

Apsal kat beday list takde nama aku niii!!
gitu arr koooo...

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... »

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! No colorado credit card merchant account philips senseo coffee maker 1st for coffee kitchen aid classic stand mixer kitchen drawers http://www.estate-refrigerators.info/christianskitchens.html Farmers insurance vegas nv Contact eczema dermatitis