01 May 2006

Di Ambang Yek 21

Yek dah jadi pok cik, hampir setengah tahun meninggalkan kawan di hadapan. Memang sah-sah dah leh jadi bapak orang ko Yek. Hiks! Kawan suke sangat lah time-time besday member, sebabnye time-time tu la merase nak makan best-best. Lagik best kalau besday boy/gurl yang payungkan. Tapi janganlah, anggap kawan tak ikhlas selama ni pegi sambut besday yang konsep bayar sendiri-sendiri. Tobat kawan ikhlas! Besday kawan yang lampau pun, orang belanja kawan KFC. *mata duitan sial aku!*

Malam Yek nak jadi orang yang layak mengundi, kita sambut dengan bakar-bakar. Nak cari kek ada lilin malas la Yek, apa kate ko tiup aje bara api tu sampai padam. Hiks!

Photobucket - Video and Image Hosting
bukti ayam itu sungguh sodap, sampaikan tukang kipas ayam pun tak menyempat nak telan..

Photobucket - Video and Image Hosting
Jangan terpedaya! Anep ngan Amid tu dah kenyang melantak! Bukan tunggu ayam baru nak dimakan.

Photobucket - Video and Image Hosting
nampak cam biasa, TAPI luar biasa bila di dalam mulut

Photobucket - Video and Image Hosting
PERHATIAN::Jelly ni kawan bikin sendiri!! *plus Nua tukang potong oren*

Photobucket - Video and Image Hosting
pose buruk bersama besday man.. (not boy anymore.. hehe)

Ko ingat esok ko punye besday, ko buleh goyang-goyang kaki?!!@ Padan muke Yek kene masak

makan, makan, makan...

Salad buah ni tahap dewa punye delicious! Tangan aziz yang jijik bersalut arang pun tak mematikan selera kawan..

kenyang perut suke ati nampak..

Fresh! Keropok keping Losong, Terengganu...

Gaya makan tak ingat dunia. Satu lagi evidence malam tu makanan sedap GILE!

asek ambik gambar je keje kawan... kawan pun nak femes gak.. Sibuk a Jazz kt belakang!

BBQ akan jadi hambar dan tawar heber tanpa MUSIC!!

Gambar last sebelum masuk bilik tido kekenyangan..

Selesai mencekik, semua orang terpaksa kerah tenaga kena cuci pinggan mangkuk talam besen tikar sume.. Malas gila bila dah masuk acara ni. Sudah setel semua, kawan pun balik bilik naik beskal. Ni pun malas gila nak buat.. Lepak-lepak bilik Nua kejap, lepas tu masuk bilik terus syahid dengan perut kenyang dan membiarkan lemak-lemak mula menutupi six packs kawan yang kekar itu. *Opps.. Sejak bila aku ada 6 packs?*
Akhir kata, Happy 21st Birthday to Yek! May God Bless You. Ameen..

29 comments:

chii said...

lalala.sgt best men panggang2 ayam..
pape pun wish eppy belated kat member kuden tuh...

kuden said...

Serius best!
Last skali bakar ayam
ialah time raye aji..
Arghhh!! Bestt wooo!

Occy, nnti aku sampaikn slm..
Smpkaikn slm dh ye..
Jgn ngorat lak die..
Heheh

tOTiN said...

OOOOooooooooooooooooooooooOOooo
bakar ayam tak hulurrrrrrrrrrrrrrrrr


p/s: kuden.. muka ko skali pandang macam abg amal lah

kuden said...

ingtkn nak hulur, tp dh mlm.
Tak elok anak truna gi umah anak dara
mlm2.. Heheh..

abg amal la macam muka aku.. Hahah!

NaSh said...

muke ko cam buruh aku time aku praktikal dlu.. keje dia dok bancuh2 simen.. hhuhu..

wei.. smart ar rambut ko.. cam anita sarawak..!

*lg smart gaya nerd ko terdahulu.. rambut pendek je..

chii said...

x bleh ngorat eh...nape yek..
kalo die x bleh..
incik kuden bleh dak..
*tersipu²malu sambil nyuruk bawah meja*

semut said...

selamat hari lahir Yek..haha.walaupun aku tak kenal sape Yek tuh..haha

kuden said...

nash, muke pbancuh simen pun pmbancuh simen la.. takpe lah.. Asalkan stylo! Muahaha.
Rambut kak nita? Cibai ko!

chii, incik kuden BOLEH!! single, available and most-wanted! muahaha!

semut, takpo, smoge keikhlasan ko sampai ke ke tinge Yek.. hehehe!

chii said...

hakhaks..
patut pun..
boleh eh..bg la tips camne nak ngorat incik kuden nih

NaSh said...

piiiwiitt.. chii sedang mengayat.. gosip terbaru ni.. wiiiwiiitt!! wiiwiitt.. keco keco!!

tOTiN said...

dulukan..
aku panggil ko..mawi
nama sbnar ko.. khairul idham
aku tanye org.. sapa yek?
org kata yek tu idham..
'ooOo.. yek tuh mawi..' (dlm hati)
kuden aku xkenal sapa
kakakka
mengong ek akue?

kuden said...

Chii, mule-mule kasi aa no fon lu.. pastu kite main2 sms.. pastu baru main2 cinta.. Haks! haks!

nash, keco aa nash! Sumpah jadi tak kurus kanG! hAhaah!

Totin, sampai ati ko tak knal aku TOtin??@#$@#%
Isk.. isk.. takleh time btoolll... Takpolah, yg ptg skang ko dah knal aku.. Aku lu ingtkn ko senior 2nd year.. same gang ngan Nani.. Muahaha!

chii said...

no tepon? jauh sgt mau sms..msg2 camni pun dah ok la..pastu da kat mesiaa br bleh..
hakhaks...incik nash jeles eh

kuden said...

oh eh.. ok la ok la..
MSg2 kat sini udah la..
Tah r incik nash,
org nk bina masjid jgn dikaco..

chii said...

ke mau join skali..adeih..
nnt masjid incik nash bergoyang plak

kuden said...

incik nash ade masjid ke?

chii said...

erk..xde eh..
x pun br jer nak bina masjid gak kot

NaSh said...

miahaahhaha... wiwiwiwiiwiww... sronot tul aku tgk org ngah becinta ni..

kuden said...

haha!
Nash, bina surau la dulu..
pastu baru bina masjid cam kitorg ni..
Dok gitu chii? Heheh..

chii said...

yesza..
adeih..payah ni incik nash mmg sah2 jeles nih

kuden said...

Hahaha!
Jeles eh Nash?
Takpolah.. normal la tu kalo jeles.. Heheh
Eh, bukan ko ade pacar dh ke Nash..?
Hehe..

tOTiN said...

ape ni bercinta cinta ni..
dah pandai eh skrg!!
*gaya senior cakap*
Muaha..

c4stello said...

biorkan la derang dah beso ekeke

chii said...

erk..
camne eh kuden..
cam ade org marah jerk..
takut plak

NaSh said...

apahal aku nak jeles ni.. eeeii~ wek wek..

kuden said...

totin, ala totin, aku dah 21 dah.. takkan takleh lagi kot.. Hang yg baru 19 pun berchinta.. apakan lagi aku yg dah tua ni

c4stello, ko mmg memahami.. terharu aku

chii, sabar aa chii, ni semua pancaroba onak duri yang kita nak kena tempuhi.. kita kan hikayat cinta agung..

nash, tak ngaku ler pulekkkrrr. heheh

chii said...

bayek...chii bersabar la nih..
tp jgn salahkan chii kalo incik nash kena belasah nnt eh

kuden said...

Haha! Belasah je.. Biar kurus incik nash tu!

chii said...

tamo buli incik nash gik..krg die majuk..payah plak..
owh yerk.br perasan..kuden ske eh wat ayam panggang