05 May 2006

Laughter The Best Medicine (kelakar ke?)

Bosan weHh! Ada sejam lagi nak kul 4, sebab karang kawan ada praktis dikir barat lak dekat bangunan auditorium. Kawan ingatkan hari ni takde praktis, sebab 3 orang awok-awok ade meeting UPIMI. Ghupe-ghupenye kawan silap, brader Pijoy cakap, "Kuds, dikir still on!" Dusyum!! Kawan ingatkan boleh escape balik bilik untuk kroh.. kroh.. kroh.. *tidur daa.. bukan bunyi vavy, occay!* Takpolah, sabaq ajo lah, dah tak lame lagik. Sabtu depan selesai a mende2 nih. Boleh lah kawan rileks-rileks, jenjalan pusing-pusing Jogja sampai patah kaki, tidur 24-7, makan-makan sampai buncit dan segala-galanye mende yang kawan nak buat. Aik? Mane masa untuk belajar, cari LO tutorial, prepare for block assessment n semua tuh? Hiks. Tertinggal lah pulak benda alah tu. Kawan ni selalu macam tu, kalau bab-bab menentukan masa depan selalu je alpa. Takpe-takpe, nanti kawan masukkan balik dalam diary hidup kawan. Kuikuikui!

Sekarang kat Lativi, Malaysia ngah lawan ngan Denmark. Semi-final. Kawan pun tak sure siapa yang ngah main. Tak silap kawan, Lee Chong Weh ngan pasangan Choong Tan Fook-Lee Wan Wah yang main. Lantak ko lah labu-labu. Papepun, atas semangat nasionalisme kawan, kawan wish all of u all da best! Maen biar menang! Kalau tak menang, jangan balik Malaysia! Perabih pitis kerajaan jah! Korang kerja lah buat bangunan dekat Jepun tuh! Hiks. Emosional lah pulak kawan petang-petang ni.

Ape kate korang semua melayan gambar-gambar kelakar kat bawah ni. Kalau rase tak kelakar gak, pedulik hape aku!?


Photobucket - Video and Image Hosting
Kencing batu ke hape!@#$

Photobucket - Video and Image Hosting
"Laki I yang beli gambar ni.. lame-lame baru I perasan gambar hape. Gersang punya jantan!"

Photobucket - Video and Image Hosting
Mampus aa ko!

Photobucket - Video and Image Hosting
Silap pilih tempat nak kencing. Kalau superman yang kencing, mesti tak jadi cam ni..

Photobucket - Video and Image Hosting
Perbezaan cowok dan cewek bercinta. Butt vs Love

20 comments:

NaSh said...

otak blue!

chii said...

uiceh..incik nash..die pun camtugak n3 sblm ni..
cuma chii jerk yg x phm..
ahaha

NaSh said...

hahaha..

manader.. kt n3 bertapis2 sket.. kena memahami.. huhu

chii said...

huhuhu..sama la gak tuh..
blue gak kan..
lalala

mohdismail said...

kita kan lelaki..ahahah..aku suka gambar last..penah je tunjuk sumbody..sbb ade kuar kat paper pe tah..eheh

Nyetok said...

ganah weh mung bawok dikir sapa denung. Slang indon gamoknye. Dakpe, klu takdok orang main rebana mung kabo je kat ku. Dikir ni pun besh gok hamba duit

kuden said...

nash, sejak bile ko jadi suci-minded ni!?? BUkan ke ko lagi blue kee?#$# Hehehe.. Jage imej nampak..

chii, btol tu chii.. Nash lagi hardcore, BTW, Chii dah makannnnn?? Hehehe

Mael, dah penah kuar ehh lam paper? Takpolah.. blasah je.. Aku suke gambar 2nd..

nyetok, warhh.. orang baru!! Welcome! Welcome! Sini dikir slang malaysia aa.. Kalu kecek klate kan koho la indon2 ni sini ternganga menengok, dah aa bengap nak paham bahasa mesia, ni kan pula bahasa kelate. Ingtkan nak wat bahase indon, tp tak masuk aa. cam lagu jawa lak. Sek2 aku dok pakai rebana aa.. sebab takdok rebana, kalu mung nok main, mari aa tapi bowok rebana sdiri aa

semut said...

erk.aku suka semua gambar-gambar nih.haha.begitu dalam penghayatan pelukis-pelukis barat yer..erm

chii said...

incik nash nak cover2 plak...

ops..mkn? utk hr nih lum gik..tgk la kalo rajin mlm krg mkn...

ustazah said...

kuden si lucah!!!!!!!!!!
sile la brtaubat!!!!!!!!!!!!1
pintu taubat maseh trbuke..
astaghfirullah hal azim..

kuden said...

chii, jgn la tak makan.. nanti perut kosong masuk angin, karang kang kembung.. pastu sakit.. kuden jugak yg shushah...

ustazah, mende aa ko ni.. dah la taip komen depan aku. Hahah! gile ah ko! buleh masuk kospint aa camni.. Huhu!

NaSh said...

taubat laaa kuden.. larva da menunggu nak baham ko...

kuden said...

larva tu bukan jejentik ke?
Ngeee.. ngee.. aku silap taip aa selame ni..
camne aa bentuk larva yg nak baham aku tuh.. ade saiz anaconda agaknye..

chii said...

tahap kemalasan yg melanda utk kuar bersiap dan memacaam lg...menyebabkan diri xmo mkn..

kuden said...

malas tu la yg masaalah nye..
takpolah, kalau chii rase hepi,
chii buat je.. kuden tak halang

Anonymous said...

Very nice! I found a place where you can
make some nice extra cash secret shopping. Just go to the site below
and put in your zip to see what's available in your area.
I made over $900 last month having fun!


http://www.degree-programs-online.info/makingcash.html

NaSh said...

chii dan kuden bermanja2 lagi.. hiks..

kuden said...

manje ke? biase je rase.. Hhuhuhu!

chii said...

bayekkk <-- style sin chan.
adeih..manje ke camtu incik nash..chii bese jerk camtu ngn yg lelain

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.