07 October 2006

Tekak Tekik

Kat Indon, peti tivi dia sangat 24jam. Korang nak sahur, macam-macam siaran ada. Dahlah banyak cenel. Tappppiii.. semua cenel dia cam sama iaitu live show yang interaktif+kuiz yang berjuta-juta rupiah+performance+komedi ala-ala Indon yang kawan dah bule accept.
Kat cenel TPi, kugiran komedi tempatan Indon yang agak TERKENAL di Indon, Teamlo buat soalan tekak-tekik yang berbunyiii


"Kenapa Superman pakai baju ade urup 'S' kat tengah???!!"

Ada jawapan?

Herkk.. Ko tau apa jawapan dia?

Mesti ada yang dah tau tekak-tekik bodoh kawan ni kan..

Okeyy..

Jawapan die.. sebab kalau Superman pakai baju yang 'L', nanti besar lak untuk dia. Saiz badan Superman 'S' sajoo.. S for Small and L for large..

Wut deeeeeeeeeeeeeeeeeee.....................??

8 comments:

chii said...

mn tau saiz badan dia S..cam x logik je..besar la badan superman tu..at least saiz M..ehehe

teka teki utk kuden
kuning + biru = hijau <-- betul ke ni?
kuning + kuning = ??

eheheh

KudeN said...

hurmmm.. menduga akal aa chii..
jawapan die sangat kuning bolee?

chii said...

salah tu jawapannye..
leh cuba lgik

KudeN said...

hnsss... k ah kuden surrender.. ape jawapan diekk??

chii said...

jawapannya merah...hakhakha

KudeN said...

chiii... tapi tak pahaaaaaaaaaaaammmm

chii said...

kad kuning kalo dah 2 kali dilayangkan..merah la pastu kan..hakhakhak

KudeN said...

chiiiiiiiiiii