31 May 2007

Kecewa Tingkat Tinggi

Lebih kecewa daripada dapat C dalam subjek Sejarah SPM
Lebih kecewa daripada tersingkir di minggu ke-5 BKS
Argh!

18 comments:

chii said...

awat nih..kecewa sebab pe..x dpt tiket nk blk ganu ke?
ke dikecewakan sang kekasih...ehhe ;)

Amatullah said...

Apa saja yang terjadi itu adalah yang terbaik buat hambaNya...

'Your Guardian Lord has never forsaken you... nor is He displeased...' (93:3)

Red Mummy said...

tu yg akak nak dengo tu..

sib baik ada yg lebih mengecewakan ko dr kuor BKS...x de le akak rasa bersalah sgt kan kan kan


see u around kuden!

Kak Jie said...

kiciwa tahap dewa!

sabaQ²....kecik je kiciwa tu....kalo dpt Cacing, kakjie sejarah dpt F...huahahaha....

rasa suka duka tu tanda hati masih hidup..asam garam..kalo idak hidup tawar tak cukup masam!

kerp rockstar said...

rupe2 nye k.red rase bersalah kuarkan ko dari BKS..hahahaha..BKS la rugi sbb x ramai contenders yg leh bg fight habis2an dlm final BKS!!sayang sungguh!!

xpela kurt..mase2 kite nanti diabiskan dgn g karaoke jela..huhuhu..sure ko bosan thp nye la dok sorg2 org lain dh blk.at least aku ade notes2 block 10 jd peneman dikala sunyi..hahahaha

KudeN said...

chii, sang kekasih tak cukup kuat nak kecewakan kuden. owwhh.. kekasih pun tak dak. haha!

amatullah, yerp. tq. tu yg aku perlukan. hehe.. tgk gambar tu.. msti je rs cm, 'alaaaa... knape aa cm ni.." hahaha. takpe.. dah segar bugar dah..

akakkk diva red, hehe.. senanye takde kecewa2 pn kat BKS tu.. sj je nak kaitkan dengan keadaan terdekat. haha! enjoy ade aa.. ok kak red, c u around around n around gak..

kak jie, hehe..yearghhh tq .. dats my sister... life must go on.. saye ngah pikirkan.. mesti hikmah die best kan..

kerp rockstar, ahaks. karaoke salah satu bende yg best di jogja ni. hahaha!!! tak sabar ni nak nyanyi lagu beyonce. ahaks!!

Mr. Manager said...

Kuden.

ustok said...

kechiwa?
relak mr kuden!

KudeN said...

mr. manager.. yerrrrrr saaaayyyyeeee... hehe

ustok, da tak kecewa daaaa.. ahaks! jgn lupa sevenier dari bali ok..

intankamaruddin said...

ayoyo. ape jadi kuden??
tk dapat tiket? tk dapat g jalan2??

KudeN said...

haha.. tiket da dapat. pastu tbe2 ade hal..so tunde tiket. tibe2 hal tu cancel. sedih a hal tu cancel.. argghhh!

Noushy Syah said...

NI frust sbb xdapat undangan Pak Lah kawen nih..muahhahaha

KudeN said...

tak tgk lagi muka first lady kite.. nnti aa google. hehe..

Kak Jie said...

kuden,
wat hepen ni?

KudeN said...

haha... dah takde ape2.. tp takde ms nk hapdet.. bz exam aa kak.. urghhh..

chii said...

hurm...bila rasa kecewa..sure rasa nk nangis jer kan..
lebih2 lgik bila melibatkan ati dan perasaaan...aaaaaaaaaaaaaaa...kudennn..nk pinjam bahu utk nangis bleh dak :(

KudeN said...

ehehe.. bole bole.. pinjam antar balik tau.. ahaks

chii said...

BOLEH EH..ok ar tu... :.thanks