27 March 2008

Eh, sama lah!


Sehingga hari ini kawan dah ada 3 helai baju yang sama dengan manusia-manusia yang tak dikenali, dan kawan pernah pinjam baju salah seorang teman untuk ke sebuah kenduri kahwin dan akhirnya kawan kelihatan tak berbeza dengan orang katering di sana.

*nangis*

Antara 3 baju itu, salah satunya kawan terserempak dengan lebih daripada 5 orang yang sama. Itu kira boleh tahan lagi, sebab ada sehelai lagi baju kawan sedang dipakai oleh seorang makcik 40-an.

*nangis*

Oh ya, lupa nak cakap, kawan ada sepasang kasut sama warna sama jenama dengan teman satu angkatan.

*hantuk kepala di dinding*

photocredit:: © Cartoonstock

9 comments:

ak_0143 said...

huhuhu
kasut leh trimer lagi...
tapi baju!?
eheh!

peringatan kalo stdy msia...
jgn beli baju kuliah kat Giant...
sbb nanti akan sama!
haha

dah 2 baju kuliah aku sama ngn dak2 sini...
slamat tak satu kuliah je!

eheh!

chii said...

ahagagag..teringat citer kuden pakai baju g kenduri kawen..kebetulan sama ngan org yg dok angkat pinggan kan..lalala

HLiza said...

Ala..buat muka sardin ajelah.kalau tak nak sama kenalah beli kat butik2 terkenal, macam Christian Dior ke..Burberry ke..Harrods ke..(he he..depa ni ada jual baju lelaki ke..tak pastilak)..tapi lagi haru bila bertembung dgn org yg pakai baju 'fake' dan sebijik! Adatlah tu Den..kalau akak, akak makan dulu kenduri tu dan dgn segeranya meng'invisible'kan diri selepas itu.

purplechoc said...

hehe biase la tuh.
slalu terjadi kt saye jugak.
erk!

azrid said...

saya pantang kalo baju sama ngan student...
kalo sama harus ku kensel kelas itu...

Kurt Kuden said...

ak0143, aku beli boxer ngan sox kat giant, fuh nasib mende2 tu org taknampak kalau tak sure kantoi kan hahaha

chii, hahaha! ye la cite mase kenduri Stef dulu la hahaa

kak Hliza, haha! ingt nak invisible, tp malangnya, dah kene bambu dgn kawan2 dulu hahaha

purplechoc, haha! tak best kan rase haha

puan lucky, haha siap kensel kelas tu haha kui kui kui..

mad redo1 said...

kalau jersi tak kisah sama, tetapi kalu t-shirt yang sama harus diubah laluan perjalanan ku... hehehe...

Kurt Kuden said...

abg mad, haha! betul2.. mmg hati2 aa nok lalu lorong mane, takut tembung haha

Jie said...

ehh..kakjie tgh refresh balik kisah lama2 tu..kisah p kenduri kawen..baju sama dgn waiter tu...

erk..sama dgn table-clotch kot..hahaha