09 October 2008

Pulut Lepe


Bila kali terakhir kawan makan pulut panggang ini? Kawan pun dah lupa. Pagi tadi Ma beli masa ke Pasar Binjai Rendah. Sedap sungguh sebab lama tak makan. Tapi sesedap mana pun pulut panggang di dunia ini, mana boleh lawan pulut panggang Mok Der Sara.

Oh ya, Nadiah pasti telan air liur tengok gambar ini. Ha ha.

notakaki:: walaupun dah ramai orang raya enam, tapi kawan tak sabar Ma punya giliran untuk raya enam! Makan! Makan! Cheh! Kecoh macam kawan yang puasa enam haha

11 comments:

chii said...

mcm pulut panggang eh

Kurt Kuden said...

chii? kuden tak paham? macam pulut panggang? tu pulut panggang la tu.. kuden cakap ape?

ni mesti maen komen je sampai tak bace dulu ape ditulis tu kan? hahaha

g3rm said...

cit!!kan aku dah cakap ko kene g berguru dgn peniaga telkung berjaya kite,cik hidayatul.huhu

ape2 pun..asal plan ipod ttp on..x sabarnye!!

aku dah jual sobotta aku sebab ni tau.hahahaha.siot gile jual buku sebab nak beli benda hiburan.

-kerp rockstar

Kujie said...

pulut panggang skrg ni mcm tak best...mcm salai2 tepi api sikit2 je...

chii said...

adoiiyaii..nmpak sgt kena pakai spek ni..chii dk terpndang pulut lepe tu..adeih

Kurt Kuden said...

g3rm NurRain binti Fairuz hehe ko mmg kelas weh da siap jual sobotta da.. aiseh takpe2 nxt time aku akan berusaha tuk berjimat cermat n ko jgn bimbang, aku musti beli sbb byk da aku mbazir ke mende lain yg xnampak haha

kak kujie, biase la kak.. zaman da moden. pulut panggang pn da moden la tu hee

chii, takpe chii.. pakai a spek. mane tau lagi kiut hehehe

g3rm said...

woit bile mase plak aku ber'binti' kan namaku sendiri nih??dushhhh~

NKxvii said...

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
wahahahahaaa
xpek2 pulut panggang kl pun ade

ak_0143 said...

Mok Der Sara???
siapakah dia wahai karim oiii???

Kurt Kuden said...

KepAmmm! Aarrraamaaaakk camane leh salah ni?? hahaha sorri mabuk lagi nih hahaha

NK, hahaha kalau cam tu aku kene post pasal nasi dagang la hahah

ak_0143, Mok Der Sara tu mok sedara aku la.. die bukan sahaja pandai wat pulut panggang, die bole wat ketupat palas, kuih bakar, koleh kacang.. n semua super sedappppsss hahah

Cik Kmar said...

pulut lepa kat ganu skrg makin kecik kn. yg jual kat kedai2 la. haih. xpuas mkn skit2. haha