10 March 2009

Meet Kuden

Kenapa bila tengok filem-filem yang watak utama lelaki dia seorang loser, perut buncit dan tak boleh diharap, kawan selalu rasa macam tengok diri sendiri? Kenapa kawan tak ada pula nak rasa kawan ini macam Kapten John H. Miller bila tengok Saving Private Ryan atau sehero Martin Brody bila bunuh ikan jerung hidup-hidup dalam Jaws? Aiyyaa.. Pessimism muncul lagi semalam bila kawan tengok Meet Bill.

Tapi tak apolah, paling tidak, kawan tahu dalam dunia ini kawan tak keseorangan kan? kan? kan?

11 comments:

g3rm said...

rase mcm diri sendiri.. huhuhu

tapi tetap tak pernah berfikir nak berubah kan kan kan?

lelaki gendut and loser rocks! (uwekk) haha

jojo said...

:-) so what.......!!
pessimism ??? i got cure for that... meh i tampau sikit...goncang2 buat shake..

Kurt Kuden said...

g3rm rockstar, berubah? tu la.. kalau dalam muvi kan, mamat2 tu mst in the end akan jadi positif dan brubah tak loser n gendut da haha.. aku kena amik pengajaran dr cite2 tu

jojo, adeh.. sampai kene tampo2 ke.. hardcore gile

BudAk hijAu said...

heheeeehhe.. :P

mrblind said...

buncit la seksi..ahhaa

Kurt Kuden said...

budak ijau.. haha gelak lak ye

mrblind, haa tu la.. aku pn rase mcm tu.. tapi masyarakat tak leh time fakta tuu. grrrrrr

jojo said...

apa kata.. try lebih buncit... baru kita buat undian.. mana lebih best sekarang atau nanti bila dah lebih buncit..:-D

Kurt Kuden said...

to be honest.. skang adalah puncak kebuncitan perut ini.. tak pernah perut sebesar ini, dan seluar seketat ini. heheh so kalau nak vote, bole vote skarang haha

jojo said...

lol...... enjoy ur food as long as u can..:-)

balik kang tak nangis for missing makanang ganu...since u r such a sentimental rocker...hehehehe

anak cengeng... bila nak balik tue??

Kurt Kuden said...

jojo.. btull.. ngah stuffing my stomach la ni.. balik jogja 18hbln ni.. fuhh tak sampai sminggu saja lagi!!

azra said...

ko bukan loser la weh~ =)